Skip to content

Филология және практикалық лингвистика кафедрасы

Соц.сети
Радчук Ольга Андреевна
Аға оқытушы Лауазымы
Білім
  • 2003-2008 жж. А. Байтұрсынов атындағы Қостанай мемлекеттік университеті
  • 2013-2016 жж. Челябі мемлекеттік университеті, аспирантура.
Оқытылатын пәндер
  • Шет тілі
  • Кәсіби бағытталған шет тілі
Жұмыс тәжірибесі
  • 2017 ж. - қазіргі уақытқа дейін "Қостанай Өңірлік университеті" КЕАҚ аға оқытушысы. Ал Байтұрсынова".
  • 2011-2016 жылдары "Челябі мемлекеттік университетінде" ФГБОУ Қостанай филиалының оқытушысы.
Кәсіби біліктілікті арттыру туралы куәліктер/сертификаттар
  • "Тіл білімі мен Тілдерді оқытудағы заманауи зерттеулер"," п. п. Семенов - Тянь-Шанский атындағы Халықаралық Гуманитарлық Университеті " Автономды коммерциялық емес жоғары білім беру ұйымы, Санкт-Петербург қ., Ресей, 2022 жылғы 18 қаңтар мен 27 қаңтар аралығында (72 сағат).
  • "ЖОО-дағы студенттердің оқу жетістіктерін бағалау әдістемесі"," көпсалалы үздіксіз білім беру академиясы " дербес коммерциялық емес кәсіптік білім беру ұйымы, Омбы қ., Ресей, 2022 жылғы 1-30 сәуір аралығында (72 сағат).
  • "Ағылшын тілін және мәдениетаралық коммуникацияны оқытудағы заманауи тәсілдер"," Білім " қайта даярлау және біліктілікті арттыру институты, Қарағанды қ., Қазақстан, 2023 жылғы 12-26 сәуір аралығында (72 сағат).
  • "Шет тілін оқытудағы лингвистикалық және әдістемелік мәселелерді шешудегі заманауи технологиялар", "заманауи білім беру институты" қосымша кәсіптік білім берудің автономды коммерциялық емес ұйымы, Воронеж қ., Ресей, 2023 жылғы 20 сәуірден 11 мамырға дейін (72 сағат).
Жарияланымдар
  • Features of “intercomprehension” in conditions of trilingualism, The European Proceedings of Social and Behavioural Sciences, 2020 г.
  • Linguistic and cultural concepts of the words "space" and "пространство" in english and russian, изд-во «Научное обозрение», 2020 г.
  • «Интерпонимание в условиях полиязычия», из-во КРУ им.А.Байтурсынова, 2020 г.
  • «Понятие «Концепт» в лингвокультурологии», из-во КРУ им. А. Байтурсынова, 2020 г.
  • Анализ фразеологических единиц семантического поля «гастрономия» во французском и немецком языках, изд‑во Урал. ун‑та, 2023 г.